Home Mapa web

 

QUI SOM
  Presentació
  Història
MAPA D'UBICACIÓ
E-CONSULTORIA
SERVICIS
  Assessoria Tributària
  Assessoria
Laboral
  Assessoria Comptable - Financera
  Assessoria Mercantil
  Assessoria
Jurídica
  Assegurances i altres
ENLLAÇOS
Contacte

    Per mitjà del següent formulari oferim a qualsevol particular, autònom o empresa un servici de consultoria electrònica en els àmbits del dret tributari, comptable, mercantil, laboral i jurídic. Per mitjà d'este servici, poden efectuar tot tipus de consultes que seran resoltes pels nostres professionals.

 

    El servici pot ser útil per a aclarir dubtes puntuals o per a obtindre una segona opinió professional sobre un tema concret. D'altra banda, si utilitzara este servici d'una manera continuada, indique-ho marcant l'opció “Consultoria (subscripció)” i li donarem d'alta en la nostra àrea privada de clients, des d'on podrà efectuar directament les seues consultes i on rebrà i tindrà emmagatzemades les respostes a les mateixes. Consulte les condicions generals del servici i les condicions y procediment de subscripció fent clic ací.

 

    El procediment per a consultes puntuals és el següent:

 

    1.- Òmpliga el formulari marcant l’opció “Consultoria”, triant el tema de la seua consulta i redactant-la en el requadre. Procure que siga el més clara i concisa possible per a evitar dubtes d'interpretació. Indique el seu nom i mitjà/ns de contacte (preferentment e-mail). Si desitja factura marque l'opció corresponent, marcant a més si és empresa (o professional) o un particular, per a practicar la retenció corresponent. A continuació, polse el botó “enviar”.

 

    2.- En el mateix dia rebrà en l'adreça d'e-mail o en el mitjà de contacte proporcionat el pressupost de la seua consulta (IVA inclòs) en funció de la seua complexitat i temps requerit. Si està d'acord, efectue una transferència al número de compte bancari que se li proporcionarà en la mateixa comunicació. Si ha demanat factura li sol•licitarem les seues dades de facturació.

 

    3.- Una vegada comprovada la realització de la transferència, procedirem a enviar la resposta a la seua consulta, junt amb la factura, si és el cas, a l'adreça d'e-mail proporcionada, en un termini no superior a 72 hores, sense comptar festius, llevat que l'estudi de la qüestió requerisca de més temps, i en este cas se li avisarà en la comunicació del pressupost.

 

    També pot utilitzar este formulari per a realitzar un suggeriment sobre la pàgina web, els seus continguts, el servici, etc., marcant l'opció corresponent. Tots els suggeriments rebuts seran tractats amb molt d'interés, i es contestaran.

 

Quin tipus de qüestió desitja fer-nos arribar?
Suggerència
Consultoria:
Desitge factura (Soc Particular Soc Empresa/Autònom/Professional)
Consultoria (subscripció)


Sobre quin tema?
Altres:


Escriga ací la seua consulta o suggerència


Indique'ns com posar-nos en contacte amb vosté:
Nom:
E-mail:
Telèfon:
Fax:
 
 
  Asesoría Noguera
Camí de L'Algar, 40 - Edif. Sabater XI - Local 6
03590 ALTEA (Alicante)
Tel. 96 584 29 45 Fax 96 584 43 54