Home Mapa web

 

QUI SOM
  Presentació
  Història
MAPA D'UBICACIÓ
E-CONSULTORIA
SERVICIS
  Assessoria Tributària
  Assessoria
Laboral
  Assessoria Comptable - Financera
  Assessoria Mercantil
  Assessoria
Jurídica
  Assegurances i altres
ENLLAÇOS
Qui som > Història

    L'empresa va nàixer fa més de vint anys amb pocs mitjans tant materials com humans, donant servici des del meu domicili particular. Posteriorment ens traslladàrem, en 1988, a un pis en el carrer Garganes d'Altea, on hem estat la major part del temps. Finalment, a causa del creixement de la plantilla i per la necessitat de prestar un millor servici als nostres clients, ens vam traslladar, al Gener de 2004, al local on actualment radica la nostra activitat, que presenta unes molt bones condicions de treball.

 

    Així, gràcies a la dedicació i a l'esforç, hem anat progressant i creixent al llarg del temps fins a convertir-nos en una modesta empresa familiar amb vocació de millora constant.

 

    Este esforç també correspon a les persones que han treballat i treballen en el despatx; persones de plena confiança, responsables i capaços, que han posat la seua dedicació per al correcte funcionament de l'empresa i per a la seua millora.

 

    Junts, treballarem per a proporcionar un bon futur a l'empresa, la qual cosa suposarà un millor servici per als nostres clients.

 

Una salutació.

 

Pedro Jaime Noguera Company

 

  Asesoría Noguera
Camí de L'Algar, 40 - Edif. Sabater XI - Local 6
03590 ALTEA (Alicante)
Tel. 96 584 29 45 Fax 96 584 43 54